toimisto@pistesiivous.fi

045-3553313

Ikkunanpesu

Etsitkö nopeaa, tehokasta ja säihkyvän kirkkaita ruutuja Jyväskylän seudulla? Ikkunanpesut ammattitaidolla kauttamme!

 

SähköpostitiedusteluSoita meille

Ikkunanpesupalvelu Jyväskylässä

Haluaisitko ikkunoidesi kirkastuvan ja hohtavan auringonvalon heijastuessa? Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista ikkunanpesupalvelua, joka tekee kotisi tai liiketilasi ikkunoista todellisia katseenvangitsijoita?

Olemme täällä palvellaksemme juuri sinua. Ylpeänä esittelemme ikkunanpesupalvelumme, joka yhdistää korkealaatuisen työn, ammattitaitoisen henkilökunnan ja asiakastyytyväisyyden. Voit luottaa siihen, että ikkunasi saavat parhaan mahdollisen hoidon.

Ikkunanpesu joustavasti

Tarjoamme sinulle joustavuutta. Voit valita ajan, joka sopii parhaiten sinulle. Olipa kyseessä yksittäinen ikkunapesu tai säännöllinen palvelu, meidän ammattitaitoinen tiimimme on valmiina auttamaan sinua.

Älä enää viivyttele, anna ikkunoillesi ansaitsemasi hoito ja kirkkaus. Ota yhteyttä meille tänään ja varaa ikkunanpesuaikasi. Takaamme sinulle tyytyväisyyden, joka kestää ja saa sinut hymyilemään joka kerta, kun katsot ulos ikkunastasi.

Huomioi ikkunanpesua tilattaessa

Ulkoilmasta tulee kaikenlaista likaa sadepisaroiden mukana. sekä myös keväällä siitepöly ja katupöly voi peittää näkyvyyden ikkunoista. Pistesiivous suosittelee ikkunoiden ja parvekelasien pesua noin kaksi kertaa vuodessa, jotta ne olisivat kirkkaat ja pysyisivät pidempään kunnossa. Jos ikkunoita ei pestä säännöllisesti, on pinttyneen lian puhdistaminen hankalampaa ja aikaa vievempää.

Ota huomioon sääolosuhteet ikkunoiden pesupäivää valittaessa. Parhaimmat ajankohdat ovat keväällä ja syksyllä. pakkasettomana päivänäpäivää. Pakkasessa suoritetussa pesussa ongelmat liittyvät pesuveden jäätymiseen laseihin ja ikkunoiden ollessa auki, voi huonelämpötila tulla erityisen viileäksi.

Ikkunanpesun muistilista

Suojaa lattia

Näin lattian pintaan ei roisku pesuvettä ja lattian pinta ei pääse pilaantumaan. Suojaa myös ikkulaudat ja lähellä olevat kalusteet. Tähän sopii erinomaisesti lattialiina tai pyyhe.

Puhdista karmit

Pyyhi pöly ja lika karmeista. Imuroi tarvittaessa ikkunoiden väleihin kertynyt pöly ja lika.

Sälekaihtimien puhdistus

Pyyhi ne huolellisesti kuivalla tai nihkeällä mikrokuitupyyhkeellä.

Pese ikkunat

Klikkaamalla auki vinkki-ikkunamme onnistut ikkunanpesussa.

Q

Ikkunanpesu vinkit

Pistesiivous suosittelee ikkunanpesussa etikkaa. Sekoita siis vettä, astianpesuainetta ja etikkaa keskenään. Etikkaa riittää ämpäriä kohden ruokalusikallinen ja astianpesuainetta vain loraus. Näin sekoitus tekee ikkunoista kirkkaat, mutta ei vaahtoa liikaa. Puhdistusaineen yliannostelu ei nosta puhdistustehoa vaan joudut huuhtelemaan ikkunan pesun jälkeen. Kostuta ikkuna ja suorita varsinainen pesu pehmeällä ikkunanpesimellä. 
Vedä kuivaimella tasaisia yhdensuuntaisia vaaka- tai pystyvetoja. Kuivaa kuivain pyyhkeeseen jokaisen vedon jälkeen, jotta jälkiä jää vähemmän. Aloita uusi veto hiukan edellisen vedon päältä. Älä paina kuivainta ikkunaa vasten liian lujaa ja ole nopea, jottei ikkuna ehdi kuivua. Kuivaa lopuksi pyyhkeellä nurkat ja reunat sekä ikkunalauta.  Muista lopuksi varmistaa että ikkunat ovat kunnolla kiinnii.

Huomioi turvallisuus

Moni loukkaantuminen tapahtuu ikkunoita pestessä. Ota vinkkimme talteen!

Q

Turvallisuus ikkunanpesussa

Ikkunoiden pesemiseen liittyy useita riskejä ja tunnetusti kotona voi sattua tapaturmia. Ikkunoita on paljon erilaisia ja erikokoisia. Toisessa kodissa ikkunat ovat yksipintaisia ja niiden pesu on nopeaa, kun taas 80-luvulla rakennetuissa kodeissa, voi ikkunoissa olla jopa 6 pintaa ja niiden avaamiseen menee jo oma aikansa, puhumattakaan niiden pesusta. Saranat eivät aina jaksa kannatella isoja ikkunoita  ja ikkuna kannattaa tukea pesun ajaksi siihen tarkoitetulla ikkunatuella. Haastavat ikkunat suosittelemme pesemään yhdessä toisen henkilön kanssa. Näin varmistetaan ettei vahinkoja satu. esimerkiksi ikkuna voi tippua saranoilta. 

2000-luvulla uudisrakentamisessa on lisääntynyt korkeat huonekorkeudet ja ikkunat. Korkealla olevia ikkunoita pestessä kannattaa suosia pitkävartisia välineitä ennemmin kuin korkealle kiipeilyä. 
Kerrostaloissa ikkunoita pestessä uloimman ikkunan avaaminen on myös aina turvallisuusriski, eikä ikkunasta tule kurotella ulos esimerkiksi ulkokarmien pesua varten. 

Ikkunanpesemisen hinta

Ikkunanpesuun vaikuttavat monet asiat. Teemme työtä tuntihinnalla ja kannattaakin tiedustella vaikka puhelimessa arviota työtuntien määrästä.

045 - 355 3313

Varaa kodin palvelu jo tänään ja asiasi tulee hoidetuksi!