toimisto@pistesiivous.fi

045-3553313

Tyhjennyspalvelut

Tyhjennyspalvelu on täydellinen valinta monenlaisten tilojen tyhjentämiseen. Tyhjennämme varastot, kuolinpesät, kellarit, häätöasunnot ja monet muut kohteet ammattitaidolla ja nopealla palvelulla.

 

SähköpostiaSoita meille

Tyhjennyspalvelut

Tyhjennyspalvelumme on täysin räätälöitävissä sinun tarpeidesi mukaan. Tarjoamme myös täyden palvelun tyhjennyksiä siivouksen kanssa. 

  • Asuntojen tyhjennykset

  • Häätötyhjennykset

  • Varastojen ja vinttien tyhjennykset

  • Autotallien tyhjennykset

  • Kuolinpesän tyhjennykset

  • Pienten liiketilojen ja toimistojen tyhjennykset

Asuntojen tyhjennykset

Asunnontyhjennys on suosittu palvelu vuokranantajille, kiinteistönvälittäjille ja omaa muuttoa tekeville. Asuntoon on jäänyt huonekaluja ja muuta tavaraa, jotka pitää saada nopeasti pois. Oli kyseessä sitten entisen asukkaan tavarat tai omat esineet, jotka eivät uuteen asuntoon mahdu, teemme asunnontyhjennykset tehokkaasti ja luotettavasti.

Häätö tyhjennykset

Häätö ja asunnon tyhjennys voi tulla ajankohtaiseksi, mikäli vuokralainen jättää toistuvasti vuokran maksamatta, aiheuttaa taloyhtiössä jatkuvaa häiriötä tai kohtelee vuokra-asuntoa toistuvasti kaltoin sekä laiminlyö asunnon kunnon ylläpidon.

Häätötilanne aiheuttaa vuokranantajalla ylimääräistä työtä ja päänvaivaa, joten keräsimme yhteen kattavan tietopaketin vuokranantajille, kuinka toimia häätötilanteessa ja kuinka selvitä asunnon tyhjentämisestä ja kunnostamisesta mahdollisimman pienellä vaivalla.

Pistesiivous hoitaa asuntojen tyhjennykset ja häätösiivoukset tehokkaasti ja edullisesti vuosien kokemuksella. Hoidamme vaikeatkin kohteet palauttaen asunnon alkuperäiseen kuntoonsa. Jos tarvitset apua asunnon tyhjennykseen ja siivoukseen, ota yhteyttä täyttämällä tiedot ajanvarauskalenteriin tai jos tarvitset lisätietoa soittamalla.

Kuolinpesän tyhjennykset

Kuolinpesän tyhjennys aiheuttaa valtavasti työtä ja surua, usein myös ikäviä tilanteita. Kuolinpesän tyhjennys on raskas taakka kannettavaksi. Meille kuolinpesän tyhjentäminen on yksi toimenkuva muiden tyhjennysten lomassa. Ennen kuolinpesän tai muun tilan tyhjentämistä toimimme hienovaraisesti ja pyydämme aina omaisilta toimintaohjeet, miten tiloissa halutaan toimia, sekä toiveet poistettavan omaisuuden suhteen. Kuolinpesän tyhjennyksessä viemme tarpeellisen tavaran kierrätykseen ,ja muu käyttökelvoton tavaran lajittelemme jäteasemalle uusiokäyttöön. Kerro toiveesi ja ohjeesi tilausta tehdessäsi. Normaalisti kuolinpesä tyhjennetään yleensä vajaassa päivässä ,joskus isommissa kohteissa tarvitaan enemmän aikaa.

Varastojen tyhjennykset

Varastoihin kertyy usein tavaroita, joita on vuosia kuljetettu asunnosta toiseen ilman sen suurempaa tarvetta. Väliaikaisvarastot ovat hyödyllisiä varsinkin muuton yhteydessä tai kun lisätilan tarve ilmenee. Tyypillisesti varastoista löytyy huonekaluja, muuttolaatikoita, kodinkoneita ja pientavaraa. Usein mukaan mahtuu myös turhaa tavaraa, josta ei muuton yhteydessä hankkiuduttu eroon.

Väliaikaisvaraston tyhjentämisessä on turhan tavaran karsimisen lisäksi toinen positiivinen puoli: tyhjennyksen jälkeen voit vaihtaa varaston pienempään jolloin säästät rahaa, jopa satasia vuositasolla! Autamme mielellämme sinua turhien tavaroiden kanssa: Lajittelemme tavarat ja viemme ne kierrätettäväksi.

Pienet liiketilat ja toimistot

Toimistokalusteet on tyypillisesti valmistettu laadukkaista materiaaleista. Tämän ansiosta ne kestävät käytössä kauemmin kuin kuluttajille valmistetut huonekalut. Oli kyseessä sitten kalusteiden päivitys, siirtyminen uusiin tiloihin tai täysi siirtyminen etätyöskentelyyn, on toimistotavaroiden poiskuljetus suuri urakka, joka kannattaa ulkoistaa ammattilaisille.

Työpöydät, arkistokaapit ja muut toimistokalusteet ovat jykeviä, ja sen vuoksi painavia. Kannamme painavatkin kalusteet ammattitaidolla ja kokemuksella. Näin säästät aikaa ja vaivaa. Kuljetamme pois vanhat työtuolit, ikääntyneen elektroniikan, työpöydät, ja oikeastaan mitä vain toimistostanne löytyy. Elektroniikkatavarat lajitellaan ja osat hyödynnetään niin tehokkaasti kuin mahdollista. Puutavara ja sekajäte lajitellaan niin ikään omiin jätepisteisiinsä.

Autotallien tyhjennykset

Oma autotalli on Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa todella kätevä paikka säilyttää autoa ja muita menopelejä. Usein kuitenkin tila täyttyy suhteellisen turhilla tavaroilla jotka kertyvät vuosien mittaan suureksi kasaksi autotallin perälle. Tyypillisesti autotalleista löytyy vanhoja urheiluvälineitä, rikkinäistä elektroniikkaa ja muuta tarpeetonta tavaraa. Siivouksen tai muuton kynnyksellä viimeistään huomaa, että vanhoille tavaroille ei ollutkaan enää käyttöä.

Kun autotalli on tyhjennetty turhista tavaroista, sinne mahtuu auton lisäksi esimerkiksi seinään kiinnitettävät metallihyllyt, joihin on helppoa lajitella työkalut, siivousvälineet ja kausittaiset tavarat, kuten joulukoristeet ja auton renkaat. Autotallia voi käyttää myös vaikkapa pienenä verstaana tai muussa harrastuskäytössä. Autamme mielellämme sinua turhien tavaroiden kanssa: Lajittelemme tavarat ja viemme ne kierrätettäväksi.

Tyhjennyspalvelun hinnoittelumme

Kierrätämme huolellisesti sekä huolehdimme tiloistasi viimeisen päälle tyhjennyspalvelussamme.

045 - 355 3313

Varaa kodin palvelu jo tänään ja asiasi tulee hoidetuksi!