toimisto@pistesiivous.fi

045-3553313

Kotityöpalvelut

Tarvitseeko lamppusi vaihtaa? Onko nurmikkosi vailla hoitoa ja huolenpitoa? Tilaa palvelumme suurempiin ja pienempiin kohteisiin. Kotityöpalvelut Jyväskylän seudulla.

 

Laita sähköpostiaSoita meille

Kotityöpalvelut Jyväskylässä

Kun kodissa on laitettavaa niin meiltä saat sopivan avun kotisi ylläpitoon ja erilaisiin töihin.

  • Kodin pienremontit ja aputyöt
  • Nurmikon leikkaus ja muut pihatyöt
  • Piharakennusten remontit ja maalaus
  • Muutot ja tavarat pienvarastoon
  • Kotitalkkari -palvelu
  • Kuljetuspalvelut
  • Lumenpudotukset ja käsilumityöt

Kauppa-apu ja muu avustustyö

Onko sinulla ongelmia liikkumisen tai asioinnin suhteen? Hoidamme puolestasi kauppa-asiat ja autamme sinua asioimaan haluamissasi paikoissa. Tarvittaessa olemme apuna, kun haluat käydä kävelyllä tai kuntoutuksessa.

Kodin pienremontit ja kunnostukset

Tarvitsetko apua verhotangon kiinnityksessä, tapetoinnissa, huonekalujen kokoamisessa tai valaisinten asentamisessa? Erilaiset kodin pienremontit, kunnostukset ja huoltotyöt kuuluvat palveluihimme. Teemme myös asuntojen sisämaalauksia ja kunnostamme huonekaluja.

Teemme erilaisia pienkorjauksia ja kotipalvelua. Tarvitsetko apua lampun vaihdossa, kirjahyllyn siirtämisessä tai aidan korjauksessa?

Kotityöpalvelumme

Pihatöitä

Hoidamme kotisi puutarhaa ohjeittesi mukaan, esim. suojaamme kasvit tai pensaat talven lumipyryltä suojaan. Siivoamme pihamaasi ja kokoamme puutarhakalusteesi ja varmistamme niiden kunnon.

Ränneistä tarkastuksiin

Puhdistamme talosi rännit lehdistä. Vaihdamme tarvittaessa grilliisi uuden kaasupullon ja tarkistamme pihamaan rakennusten kunnon.

Rakentaminen

Kunnostamme ja maalaamme kotisi terassin tai rakennamme sinulle uuden terassin.
Asunnon sisämaalausten lisäksi teemme myös talosi seinien ja rakenteiden ulkomaalauksen.

Paikat talvikuntoon

Huollamme ja korjaamme pihavarastot, aidat ja roskakatoksen esimerkiksi syksyä ja tulevaa talvea varten.

Muutot ja tavarat pienvarastoon

Haluatko uutta ilmettä kotiisi tai lisää tilaa? Siirrämme luotettavasti haluamasi huonekalut ja tavarat pienvarastoosi. Meiltä sujuvat myös koko asunnon irtaimiston muutot.

Kotitalkkari -palvelu

Jos vietät osan osan vuodesta poissa kotoa tai haluat, että pihasi pidetään hyvin hoidettuna ja hiekoitettuna sekä lumityöt tehtynä niin suosittelen sinulle kotitalkkari -palveluani.
Kotitalonmies -palvelu kattaa kesäisin esimerkiksi nurmikon leikkauksen, pihan ja kävelyväylien pitämisen siisteinä sekä muut erikseen sovittavat työtehtävät, jotka voivat liittyä kotisi kiinteistönhuoltoon tai muihin työtehtäviin. Talvisin kotitalkkari -palvelu käsittää kävelyväylien hiekoituksen ja pihan lumityöt.

Hinnoittelumme

Alla oleva taulukko antaa kuvan hinnoittelustamme. Soittamalla tai varaamalla sähköisesti palvelun saat tarkan hinnan palvelulle. Hinnat sisältävät ALV:n osuuden.

045 - 355 3313

Varaa kodin palvelu jo tänään ja asiasi tulee hoidetuksi!